Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Malmö pastorat

  På ny tjänst

  Logotyp Svenska kyrkan Malmö

  Logotyp Svenska kyrkan Malmö Foto: Maria Stålhammar

  Här presenteras nya medarbetare och medarbetare som har bytt tjänst inom Svenska kyrkan Malmö den senaste tiden.

  Vill du presentera någon här? Hör av dig till kommunikation.malmo@svenskakyrkan.se

   

   

  Anna Malmqvist

  Anna Malmqvist Foto: Bodil Rolf

   

   

  Anna Malmqvist, Tf församlingsherde i Limhamns församling

  2022-06-03

  Från och med 3 juni blir Anna Malmqvist tillförordnad församlingsherde i Limhamns församling. Hon efterträder Richard Aspegren. Rekryteringen av en ordinarie församlingsherde till Limhamns församling kommer att inledas omgående och Anna kommer att vara tillförordnad fram till dess att en ny person rekryterats.

  - Sedan januari 2018 har jag varit präst på Limhamn där jag främst ägnat mig åt arbetet med gudstjänst samt en hel del konfirmandarbete. Som tf församlingsherde hoppas jag kunna ge förutsättningar för en god arbetsmiljö och en fortsatt utveckling av det arbete som pågår. Privat älskar jag Italien för matens och ljudens skull. Att fiska i en sjö eller vandra i skogen är också sådant jag uppskattar, berättar Anna.​

  Mathilde Karlgren

  Mathilde Karlgren Foto: Helena Roslund Linder

  Mathilde Karlgren - präst i S:t Petri kyrka 

  2022-05-20

  8 maj hälsades Mathilde Karlgren välkommen som präst i S:t Petri kyrka. Mathilde har de senaste sju åren tjänstgjort i Skanör–Falsterbo församling.
  – Jag ser fram emot många år i S:t Petri kyrka och att lära känna mina nya kollegor och församlingsbor. Och att arbeta i Malmö, som är "min stad" sedan jag började skolan. Förresten går jag en fördjupningskurs i att skriva predikan och kommer att behöva församlingsbor i en referensgrupp så småningom. Hoppas det finns några som skulle vilja vara med, säger Mathilde.

  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Stålhammar, Malmö pastorat
  Uppdaterad
  2020-06-01
  X
  Dokumentid: 1271977- Webid: 45457 - Unitid: 12901