Min anställning

Foto: Shutterstock

Här får du som arbetar i Malmö pastorat information om det som rör din anställning.

Exempelvis arbetsmiljö, försäkringar, pension, lön, arbetstider, ledighet, friskvård, kompetensutveckling och mycket mer. Navigera dig rätt via menyn i vänsterspalten.
    Saknar du något? Hör av dig till Åsa Rönngard eller Katarina Sander på HR-avdelningen.

Epassi ersätter Sodexokort
    Alla medarbetare som har lunchförmån via Sodexokortet kommer att få ett nytt lunchkort hemskickat under de kommande månaderna. Det nya kortet heter Epassi och fungerar likadant som det gamla kortet.
    2022-03-01 13:11
    Attesterande chef i Flex HRM - det här behöver du kontrollera
    Den 1 mars går vi över till Svenska kyrkans gemensamma lönehantering vilket innebär att vi alla ska registrera vår arbetade tid i verktyget Flex HRM. Är du attesterande chef bör du kontrollera att rätt medarbetare finns med i systemet inför övergången.
    2022-02-17 10:10
    Obligatorisk utbildning för dig som är ny i Flex HRM
    Den 1 mars går vi över till Svenska kyrkans gemensamma lönehantering vilket innebär att vi alla ska registrera vår arbetade tid i verktyget Flex HRM. För dig som är ny i Flex är det obligatoriskt att gå en webbutbildning för att lära känna systemet.
    2022-02-17 09:20
    1 2 < >

Foto: Blodomloppet.se

Skapad:2010-09-09 15:10:00

Vet du om att vi har ett väldigt bra avtal med Nordic Wellnes? Gillar du att spela innebandy? Använder du ditt friskvårds- bidrag?

Läs mer om Hälsa och friskvård
    Åsa Rönngard, Malmö pastorat
    2022-05-10