Lunchförmån

Svenska kyrkan i Malmö har ett avtal med Sodexo som innebär att du som anställd erbjuds en lunchförmån. Det är ett elektroniskt kort som fungerar på alla lunchställen som tar MasterCard.

De regler som gäller är:

• anställningstid minst två månader
    • anställning minst 50 % för att vara berättigad till halv förmån (700 kr/månad)
    • anställning minst 70 % för att vara berättigad till hel förmån (1 400 kr/månad)
    • förmånen kan fås för 11 månader per år, ingen utbetalning i juli månad.

Vill du utnyttja din lunchförmån? Så här gör du!

Skicka ett mejl till svenskakyrkan.malmo@svenskakyrkan.se och beställ ett Sodexokort. Ange:

• Namn
    • Personnummer
    • Hemadress
    • Arbetsplats
    • Vilket belopp du vill ha; 700 kr eller 1 400 kr per månad

Ditt kort skickas till din hemadress. Kortet levereras tillsammans med PIN-kod och ett introduktionsbrev. Vid betalning med kortet krävs legitimation eller PIN-kod. Förlorat kort kan spärras.

Introduktionsbrevet beskriver hur kortet registreras första gången och hur du kan följa aktuellt saldo. Första månaden kommer kortet att laddas automatiskt (700 kr eller 1 400 kr), därefter får du samma belopp varje månad (förutom juli, se ovan).

Vill du avbeställa eller ändra belopp någon/några månader gör du det via lunchkultur.se

Appen Lunchkultur

Med appen Lunchkultur får du överblick över dina transaktioner och kan se aktuellt saldo.

Du laddar hem den till din mobil från Google Play eller Appstore.

Sodexo lunchkultur (öppnas i nytt fönster)

Christina Räng, Malmö pastorat
    2020-02-28