Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Malmö pastorat

  Lön

  Här hittar du information om allt som har med lön att göra. Som exempelvis tidrapportering i Flex HRM, när lönen betalas ut, hur du anmäler eller ändrar bankkonto samt hur du skaffar elektroniskt lönebesked.

   

  Aktuellt

   

  Tidrapportering i Flex

  Med start 1 mars 2022 byter Malmö pastorat lönesystem och i samband med det, kommer alla medarbetare att börja redovisa arbetstid via verktyget Flex HRM. Övergången innebär att lönehanteringen läggs över på Svenska kyrkans löneservice. 

  Epassi ersätter Sodexokort
  Alla medarbetare som har lunchförmån via Sodexokortet kommer att få ett nytt lunchkort hemskickat under de kommande månaderna. Det nya kortet heter Epassi och fungerar likadant som det gamla kortet.
  2022-03-01 13:11
  Attesterande chef i Flex HRM - det här behöver du kontrollera
  Den 1 mars går vi över till Svenska kyrkans gemensamma lönehantering vilket innebär att vi alla ska registrera vår arbetade tid i verktyget Flex HRM. Är du attesterande chef bör du kontrollera att rätt medarbetare finns med i systemet inför övergången.
  2022-02-17 10:10
  Obligatorisk utbildning för dig som är ny i Flex HRM
  Den 1 mars går vi över till Svenska kyrkans gemensamma lönehantering vilket innebär att vi alla ska registrera vår arbetade tid i verktyget Flex HRM. För dig som är ny i Flex är det obligatoriskt att gå en webbutbildning för att lära känna systemet.
  2022-02-17 09:20

  Skapad:2022-02-04 11:52:00

  Här hittar du information om tidrapporteringssystemet Flex HRM. Här finns även uppgifter som stoppdatum, när lönen betalas ut samt länkar till manualer och instruktionsfilmer som hjälper dig att komma igång med Flex HRM.

  Läs mer om Tidrapportera i Flex HRM
  Skapad:2011-11-08 17:45:00

  Här hittar du information om hur du går tillväga för att anmäla eller ändra ett lönekontonummer.

  Läs mer om Anmäla eller ändra bankkonto

  Foto: Shutterstock

  Skapad:2022-02-04 14:02:00

  Från och med 1 mars 2022 tar nationella löneservice över hanteringen av löner för Malmö pastorat. Det är till dem du vänder dig om du har frågor om lön och tidrapportering. Här hittar du kontaktvägar till löneservice.

  Läs mer om Kontakta löneservice

  Stoppdatum och utbetalningsdatum

  Den 4:e dagen i månaden måste tidrapportering och löneunderlag vara klarmarkerat i Flex HRM för att kunna garanteras utbetalning. Lönen betalas ut den 25:e varje månad.

  Kontrolluppgifter varje månad - se till att ditt underlag är inlämnat i tid

  Varje månad skickar löneenheten kontrolluppgifter till Skatteverket. Det innebär att det är extra noga med att ditt underlag är korrekt och inlämnat i tid. Förmåner ska redovisas i den månad som de avser. Du kan själv gå in på skatteverket.se och titta hur mycket du tjänat och hur mycket skatt du har betalat in. Det här nya förfarandet innebär att lagd skatt ligger. Om du av någon anledning blir återbetalningsskyldig, måste du betala in bruttobeloppet (netto + skatt).  

  Kontakt

  Tina Jörheim

  Löneadminstratör

  040-279081

  Redaktör
  Maria Stålhammar, Malmö pastorat
  Innehållsansvarig
  Rasmus Rosenberg, Malmö pastorat
  Uppdaterad
  2022-02-04
  X
  Dokumentid: 1574099- Webid: 45457 - Unitid: 12901