Kyrkoherde Gunilla informerar

Gunilla Hallonsten, kyrkoherde

Gunilla Hallonsten, kyrkoherde Foto: Magnus Aronson/Ikon

Här får du löpande information från kyrkoherde Gunilla Hallonsten. Du kan bland annat följa ledningsgruppen och den administrativa samrådsgruppens arbete och ta del av vad som står på agendan den närmaste tiden.

Om ledningsgruppen

Ledningsgruppen har möte varje vecka och består av kyrkoherde, biträdande kyrkoherde, diakonistrateg och församlingsherdar.

Om administrativa samrådsgruppen

Administrativa samrådsgruppen har möte varje vecka och består av ekonomichef, HR-chef (vakant), kommunikationschef, fastighetschef och IT-chef samt chef för Malmö kyrkogårdsförvaltning. Kyrkoherden är ordförande vid mötena.

Läs mer om vilka personer som ingår i ledningsgruppen respektive den administrativa samrådsgruppen på sidan Styrning​ och ledning

Gunilla Hallonsten, Malmö pastorat
    2021-02-19