Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Malmö pastorat

  Häng med på Tappa-trampet - rörelseutmaning för hela Svenska kyrkan Malmö

  Foto: www.tappa.se

  Den 29 april startar vårens roligaste aktivitetsutmaning för dig som arbetar eller är förtroendevald i Svenska kyrkan Malmö. Under 6 veckor utmanar vi och peppar varandra till rörelse. Målet är att få ihop 10 000 steg per dag och person. Du hänger väl med?

   

  OM AKTIVITETSUTMANINGEN – TAPPA-TRAMPET

  Till vår hjälp och inspiration har vi Tappa-trampet som innebär att vi ”går” virtuellt genom 6 storstäder. I varje stad stannar vi till på några av dess berömda platser, allt från Eiffeltornet i Paris till Covent Garden i London. För att nå målet gäller det att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla aktiviteter räknas och registreras. 

  LAGUTMANING MED KOLLEGORNA 

  Kom i form och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen. För vuxna är 30 minuter aktiv tid per dag eller 150 minuter aktiv tid i veckan en rekommenderad tid för fysisk aktivitet. Tillsammans kan vi peppa varandra att uppnå det!

  Lämpligt antal för lagen är ca 5-6 personer och det är lagets gemensamma steg/aktiviteter som räknas. Tillsammans jobbar vi för att nå målet i tid. Därför kan alla vara med oavsett förutsättningar.

  Följ din egen och lagets framgång genom de 6 storstäderna i den virtuella kartan med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all din aktivitet kommer du och laget närmare målet. Följ varandra i topplistor, utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige.​

  Att delta i Tappa-trampet är enkelt, motiverande, bra för din hälsa och kanske framför allt: det blir något roligt att göra tillsammans!

  BELÖNING VÄNTAR

  Varje vecka belönas ett lag som kämpat på bra under gångna veckan. Visa gärna era prestationer i FB-gruppen Friskvård Svenska kyrkan Malmö. Det är även här som bäst kämpande lag publiceras varje vecka. I slutet av utmaningen kommer en belöning lottas ut till ett av de lag som tillsammans har uppnått målet på 10 000 steg per dag.

  ANMÄL DIG TILL TAPPA-TRAMPET SENAST 23 APRIL

  Anmälan är nu stängd!

   

  PEPP OCH TIPS PÅ FACEBOOK 

  I Facebookgruppen Friskvård Svenska kyrkan Malmö peppar vi varandra och delar med oss av tips på rörelse genom hela utmaningen.​ Här finns även chans att visa upp vad ditt lag gör för aktiviteter och få chansen att belönas för era prestationer. Är du inte medlem i gruppen? Gå med idag!

  FRÅGOR OCH KONTAKT

  Aktvitetsutmaningen arrangeras av hälsoinspiratörerna i Svenska kyrkan Malmö. Hör gärna av dig till någon av oss om du undrar över något eller har frågor om friskvårdsarbetet i Svenska kyrkan Malmö.

  Niclas Sahlin
  fastighetstekniker
  040-27 91 24

  Maria Stålhammar
  kommunikatör 
  040-27 92 89

  Katarina Sander
  HR specialist 
  040-27 94 59

  Susanna Ärlelid
  diakon
  040-27 90 78

  Rebecka Hansson
  kyrkogårdsmästare
  040-27 90 66​

  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Stålhammar, Malmö pastorat
  Uppdaterad
  2021-04-26
  X
  Dokumentid: 1539084- Webid: 45457 - Unitid: 12901