Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Malmö pastorat

  Checklista inför ledighet

  Foto: Magnus Aronsson/IKON

  Här hittar du en checklista på vad du bör åtgärda innan du går på en ledighet/ semester eller om du av någon anledning kommer att vara frånvarande från ditt arbete, exempelvis vid sjukdom,

  Inför en planerad ledighet eller i händelse av sjukdom behöver vissa åtgärder utföras. Vid sjukdom ber du din chef/arbetsledare eller en arbetskamrat om hjälp med nedanstående åtgärder.

  Koppla ur telefonen

  Använd appen Telenor One som finns att ladda ner i App Store eller be växeln om hjälp, ankn. 9000. Meddela växeln om den lokala expeditionen är obemannad. 

  Frånvaromeddelande e-post

  Lägg in ett frånvaromeddelande i din e-post. Här hittar du instruktioner för att lägga in ett frånvaromeddelande Frågor: kontakta IT, ankn. 9050. 

  Post

  Prata med någon som går igenom och eventuellt åtgärdar din inkommande post. 

  Frånvaro WebAveny

  Någon måste godkänna/attestera fakturorna under ledigheten. Här hittar du en instruktion för hur man lägger in frånvaro och ersättare i WebAveny
  Frågor: kontakta Ekonomienheten, ankn 9010 eller 9016 

  Beslutsattesträtt

  Om du är attestberättigad måste du tillfälligt överlämna din beslutsattesträtt till din vikarie. Detta gäller även attest av löneunderlag ex tidrapporter från Flex HRM och Tidomat. Öppna och fyll i blankett ”Tillfälligt överlämnande av beslutsattesträtt” 

  Behörighet system

  Om någon ska vikariera för dig, behöver denne person behörighet till de system som krävs för att utföra arbetsuppgifterna exempelvis KOB och WebAveny. Här kan du ansöka om användarkonto och program 

  Tidrapport

  Om du är ledig över ett månadsskifte måste du fylla i din tidrapport och lämna till närmaste chef för attest innan du påbörjar din ledighet. 

  Kvitton

  Om du har kvitton, följesedlar etc som ska bifogas fakturor, lämna in dessa innan din semester. Fakturor betalas inte utan dessa underlag varför dröjsmålsränta, inkassokostnader etc tillkommer om underlagen inte är inlämnade i tid. 

  Redaktör
  Maria Stålhammar, Malmö pastorat
  Innehållsansvarig
  Christina von Leitgeb, Malmö pastorat
  Uppdaterad
  2020-05-25
  X
  Dokumentid: 1451395- Webid: 45457 - Unitid: 12901