Annonstorget

Foto: Phillip Goldsberry/Unsplash

Behöver ni skrivbord till din enhet? Eller har du stolar du inte längre behöver? På den här sidan kan du annonsera ut saker du vill bli av med eller söka efter saker du behöver.

Istället för att slänga eller skänka bort saker kan vi byta med varandra inom pastoratet. Det är både ekonomiskt och miljövänligt. Sakerna kan vara allt från möbler och lampor till husgeråd och kontorsmaterial.

Så här gör du för att annonsera:

Skicka ett mejl till kommunikation.malmo@svenskakyrkan.se och beskriv saken du vill bli av med eller som du behöver, bifoga gärna en bild (liggande format). Ange kontaktuppgifter (namn, e-post/telefon) till den som är kontaktperson.

För att svara på en annons

Kontakta den som står som kontaktperson under respektive annons.

När sakerna har fått ny ägare

Meddela kommunikation.malmo@svenskakyrkan.se att annonsen ska tas bort. Annonser raderas automatiskt efter två månader.​

Finnes

Annonstorget: soffa
    2021-05-06 10:13
    Annonstorget: Informationsskåp
    S:t Petri kyrka har ett informationsskåp för utomhusbruk som de inte längre behöver.
    2020-11-26 11:00

Önskas