Affischer i storformat

Här hittar du information om hur du beställer utskrifter av affischer i större format från pastoratets kommunikationsenhet.

På Kyrkans hus finns en storformatskrivare som kan skriva ut affischer och banderoller med upp till 914 mm bredd. Den skriver på fotopapper, canvas och vinyl.

För trottoarpratare gäller följande mått:

Liten: 500x700 mm

Stor: 700x1000 mm

Så här beställer du utskrift om du har en färdig affisch:

1. Se till att ditt dokument har rätt storlek vilket är samma som önskad utskriven affisch.
      Gör du affischen i InDesign ska du skapa ett dokument som motsvarar pappersbredden och där du monterar in din affisch. Tänk på att lägga en ramkant runt affischens mått som då blir en skärguide.

Följande gäller:

Affisch 500x700 mm - dokumentstorlek 610x750 mm.

Affisch 700x1000 mm - dokumentstorlek 914x1050 mm.
    Ladda ner beskrivningen (pdf)

2. Exportera dokumentet som en högupplöst pdf.

3. Skicka pdf:en senast en vecka innan önskad leverans till kommunikation.malmo@svenskakyrkan.se och ange önskat antal, storlek och vart affischerna ska levereras.

OBS! Ska du beställa ett stort antal affischer eller banderoller behöver vi ha din beställning i god tid innan önskad leverans (minst två veckor innan leverans).

Gör dina egna affischer i Svenska kyrkans mallverktyg

I Mallverktyget gör du egna affischer, broschyrer, foldrar med mera med hjälp av mallar. Alla som har en inloggning till intranätet kan använda mallverktyget.​ Läs mer om mallverktyget

Information och kontakt

Har du frågor om storformatsaffischer eller behöver hjälp? Kontakta kommunikationsenheten: kommunikation.malmo@svenskakyrkan.se