Ett fel uppstod.

Linköpings stifts intranät

Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift

Foto: Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift , är en distriktsorganisation av de 30 lokalavdelningarna som finns runt om i församlingarna i Linköpings stift.
    I Linköpings distrikt finns det ca 750 medlemmar.

Medlemskapet är kostnadsfritt och man blir enkelt medlem via Medlemssidorna som du hittar här!

Medlem kan du vara fram till du blir 30år, därefter får du gärna vara vuxenmedlem!

Varje år samlas lokalavdelningarna i distriktet för ett årsmöte, ett Distriktsårsmöte. Där fattas beslut om distriktets verksamhet och budget. På distriktets årsmöte väljs även en distriktsstyrelse. Distriktsstyrelsen ansvarar för verksamheten och ekonomin under året.

Distriktsstyrelsen för 2020-2020