Ett fel uppstod.

Kultur och kulturarv

Att ställa om arbete med kultur och kulturarv digitalt

På de här sidorna finns tips, råd och exempel på hur din församling eller ditt pastorat kan ställa om digitalt inom kulturområdet. Skicka gärna in dina bästa tips!

Under coronakrisen påverkas hela samhället och självklart också kyrkans arbete med kultur och kulturarv.

Ta del av hur andra församlingar och pastorat ställer om. Och dela gärna med dig av tips från din församling eller ditt pastorat om hur ni arbetar mer digitalt med kultur och kulturarv.

Digitala satsningar är ett viktigt komplement till fysiska, även när vi inte befinner oss i en pandemi. De gör att fler kan nås av våra arrangemang.  ​​

Mejla till Marie Schött, avdelningen för kyrkoliv på kyrkokansliet i Uppsala.

​Exempel på dramatiserad film från Habo kyrka. Mer om denna film och fler tips under guider.

Maria Sandell, Kultur och kulturarv
    Marie Schött, Kultur och kulturarv