Konfirmandsök

Nationellt sökverktyg för konfirmander för att tillgängliggöra samtliga konfirmationsalternativ i Svenska kyrkan på ett lättillgängligt sätt är nu under revidering.

1 april 2017 lanserades ett nationellt digitalt sökverktyg för konfirmander – konfirmandsök. Syftet var är att tillgängliggöra församlingarnas och andra lägerarrangörers samtliga konfirmationsalternativ på ett lättillgängligt sätt.

Krångel

Församlingar har uttryckt att det är svårt att lägga in information och det blir ett merarbete. Den nytta som systemet skulle ge har inte varit tillräckligt motiverande. I dagsläget är det få församlingar som lagt in information. Det innebär att systemet inte blir det som var tänkt.

Revidering - Konfirmandrycket

Just nu pågår en revidering av systemet och vi hoppas att det snarast ska finnas en lösning hur systemet ska fungera bättre. Tills dess är vi ändå angelägna att så många som möjligt lägger in information.

Skapad:2017-03-17 13:54:00

Din församling behöver lägga in information om era konfirmationsgrupper för att synas i konfirmandsök.

Läs mer om Konfirmandsök - så lägger du in information!

Marie Wildhammar Okker, Kommunikationsavdelningen
    2021-10-19