Fortbildning för dig som möter ekonomiskt utsatta

En ny livssituation kan ändra de ekonomiska förutsättningarna och kan drabba oss alla. Det är här en kostnadsfri, digital utbildning för dig som i ditt arbete möter personer i ekonomisk utsatthet.

Fortbildningen "Trygga din ekonomiska framtid" är anpassad efter Svenska kyrkans förutsättningar och har anordnats lokalt i alla 13 stift. Nu erbjuder vi istället en digital nationell version där alla stift är välkomna samtidigt. O.B.S. begränsat antal platser.

Utbildningen har ett brett innehåll inom privatekonomi, med fokus på att hjälpa andra att förebygga och att ta sig ur överskuldsättning och riktar sig till dig som är diakon, präst, församlingspedagog och andra medarbetare inom Svenska kyrkan. Kursen genomförs som ett webbseminarium med kompletterande självstudier.

När: Den 20 september 2022 kl. 08.30-15.00 Digital kurs: Via Zoom, du behöver en dator med internet. Din kurslitteratur: Materialet skickas via e-post för nedladdning till samtliga deltagare vid kursen. Avsätt gärna tid att läsa materialet innan kursen.
    Samma kurs ges även den 22 november, mer information och länk till anmälan kommer.

Anmäl dig senast den 12 september här

OBS! För deltagande (och diplom) krävs närvaro de utsatta kurstiderna.
    Tidigare gått kursen? Du är välkommen att delta men kommer inte få materialet igen.

Medverkande: Finansinspektionen samordnar utbildningen och agerar garant för att bara fakta och ingen försäljning förekommer. Kursen är ett samarbete mellan myndigheter och företag under namnet Gilla din ekonomi.
    Kontakt kursansvarig: Niklas Uppenberg, FI, niklas.uppenberg@fi.se
    Kontaktperson Svenska kyrkan: Jan Sjögerud, jan.sjogerud@svenskakyrkan.se