Ett fel uppstod.

Act Svenska kyrkan

Barn- och ungdomsmaterial för Fasteaktionen

Här hittar ni förslag på aktiviteter att göra tillsammans med barn och unga under Fasteaktionen.

Låt barnen rita och skriva på fastebössorna och ta hem för att samla in pengar. Bössorna kan barnen sedan ta med till kyrkan på Palmsöndagen, där ni kan ordna en fin utställning.

I barn- och ungdomsmaterialet finns också förslag på aktiviteter, dramatiseringar och andakter att göra tillsammans i barn- och ungdomsgrupperna. Det finns även frågor och uppdrag riktade till barn att använda i Livsloppet.

Ett ytterligare tips är att arrangera en familjeaktivitet med tipspromenaden Livsloppet. Det finns frågor både för barn och vuxna. Startkort med tipstalonger säljs för 20 kr/st som insamling till kampanjen.

Fastebössor finns att beställa i webbshopen.

Maria Åslund, Internationella avdelningen
    Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan