Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Artiklar, bilder & affischer för fasteaktionen

  Bildtext: Affischer och annat kampanjmaterial finns att beställa från webbshoppen.

  Bildtext: Affischer och annat kampanjmaterial finns att beställa från webbshoppen.

  Här finns texter och bilder att använda  i församlingstidningar, församlingsblad och annan kommunikation som skapas under kampanjtid. Här hittar ni även affischerna för nedladdning och utskrift.

   

   

  Inställda aktiviteter

  Många planerade aktiviteter ställs nu in som en direkt följd av den pandemi som drabbat världen. Vi har tagit fram “dekaler” som ni kan skriva ut och klistra på redan uppsatta aktivitetsaffischer om ni behöver ställa in aktiviteter. Dekalerna finns med röd, vit eller gul bakgrund.

  Stå på modets sida

  Var med i kampen för människors rätt att leva i frihet från våld. Stöd Act Svenska kyrkans  arbete för fred, jämställdhet och rättvisa. Swisha din gåva till 900 1223. 

  Artiklar att använda i t.ex församlingstidningar

  Stå på modets sida

  Larry Madrigal är en av eldsjälarna bakom Centro Bartolomé de las Casas i El Salvador, ett center som arbetar för att fler, inte minst män, ska inkluderas i arbetet för att minska det utbredda våldet i delar av Centralamerika. Act Svenska kyrkans fasteaktion handlar om att vi alla har rätt att leva i en trygg och säker miljö fri från våld. Tillsammans med våra partner världen över står Act Svenska kyrkan på modets sida när människor utsätts för våld, förföljelse och förtryck.

  Ladda ner hela artikeln i wordformat

  Som källa kan du ange Act Svenska kyrkan.

  Larry Madrigal

  Larry Madrigal, Centralamerika Foto: Magnus Aronson /Ikon

  Stå på modets sida

  Act Svenska kyrkans fasteaktion handlar i år om att vi alla har rätt att leva i en trygg och säker miljö fri från våld. Men det är långt ifrån alla som gör det. Israel och Palestina är en av många regioner med höga våldsnivåer och varje dag betalar palestinier och israeler ett högt pris för den utdragna konflikten. Mitt i allt detta arbetar Mai Jarrar med att stärka människors motstånds- och handlingskraft. Mai arbetar som koordinator för en av våra partnerorganisationer i östra Jerusalem som tillsammans med bland andra Act Svenska kyrkan driver programmet Local to Gobal Protection i Palestina.

  Ladda ner hela artikeln i wordformat

  Som källa kan du ange Act Svenska kyrkan.

  Mai Jarar

  Mai Jarrar, Palestina Foto: Magnus Aronson /Ikon

  Bilderna finns i bildbanken Ikon

  Affischer att ladda ner

  Alla affischer beställs med fördel i webshoppen för bästa kvalitet. De går även att ladda ner här för utskrift på egen skrivare.

  QR-kod för gåva till fasteaktionen 2020

  Skanning av koden öppnar Swish-appen. Meddelandet är låst till "Gåva till fasteaktionen 2020" och mottagande nummer är "900 1223" 

  Ladda ner qr-koden

  Här kan ni skapa en qr-kod med erat eget swishnummer.

  Beställ material i webbshopen

  Skapad: 2015-12-22 09:47:00

  När ni besöker webbshopen är det viktigt att du som församling, anställd, förtroendevald eller inom kyrkokansliet är inloggad på Svenska kyrkans intranät när du besöker denna sida. Dels för att kunna se allt material, dels för att kunna handla via faktura.

  • välj församling
  • välj Internationellt material
  • välj kampanj

  ​Tänk på:

  • beställ material senast 14 februari för leverans innan kampanjstart (OBS! begränsad tillgång, för garanterad leverans var sista beställningsdag 20 januari).
  • samordna beställningarna

  Frågor?

  Till Webbshopen

   

  Insamlingstips Sociala medier Annonser & banners Text, bilder, affischer Gudstjänst & andakt Filmer & bildspel Barn & ungdom Rapportera resultat
  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Åslund, Internationella avdelningen
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2020-03-18
  X
  Dokumentid: 845737- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464