Ett fel uppstod.

Act Svenska kyrkan

Artiklar, bilder & affischer för fasteaktionen

Bildtext: Affischer och annat kampanjmaterial finns att beställa från webbshoppen.

Här finns texter och bilder att använda  i församlingstidningar, församlingsblad och annan kommunikation som skapas under kampanjtid. Här hittar ni även affischerna för nedladdning och utskrift.

Inställda aktiviteter

Många planerade aktiviteter ställs nu in som en direkt följd av den pandemi som drabbat världen. Vi har tagit fram “dekaler” som ni kan skriva ut och klistra på redan uppsatta aktivitetsaffischer om ni behöver ställa in aktiviteter. Dekalerna finns med röd, vit eller gul bakgrund.

Stå på modets sida

Var med i kampen för människors rätt att leva i frihet från våld. Stöd Act Svenska kyrkans  arbete för fred, jämställdhet och rättvisa. Swisha din gåva till 900 1223.

Artiklar att använda i t.ex församlingstidningar

Stå på modets sida

Larry Madrigal är en av eldsjälarna bakom Centro Bartolomé de las Casas i El Salvador, ett center som arbetar för att fler, inte minst män, ska inkluderas i arbetet för att minska det utbredda våldet i delar av Centralamerika. Act Svenska kyrkans fasteaktion handlar om att vi alla har rätt att leva i en trygg och säker miljö fri från våld. Tillsammans med våra partner världen över står Act Svenska kyrkan på modets sida när människor utsätts för våld, förföljelse och förtryck.

Ladda ner hela artikeln i wordformat

Som källa kan du ange Act Svenska kyrkan.

Larry Madrigal

Larry Madrigal, Centralamerika Foto: Magnus Aronson /Ikon

Stå på modets sida

Act Svenska kyrkans fasteaktion handlar i år om att vi alla har rätt att leva i en trygg och säker miljö fri från våld. Men det är långt ifrån alla som gör det. Israel och Palestina är en av många regioner med höga våldsnivåer och varje dag betalar palestinier och israeler ett högt pris för den utdragna konflikten. Mitt i allt detta arbetar Mai Jarrar med att stärka människors motstånds- och handlingskraft. Mai arbetar som koordinator för en av våra partnerorganisationer i östra Jerusalem som tillsammans med bland andra Act Svenska kyrkan driver programmet Local to Gobal Protection i Palestina.

Ladda ner hela artikeln i wordformat

Som källa kan du ange Act Svenska kyrkan.

Mai Jarar

Mai Jarrar, Palestina Foto: Magnus Aronson /Ikon

Bilderna finns i bildbanken Ikon

Affischer att ladda ner

Alla affischer beställs med fördel i webshoppen för bästa kvalitet. De går även att ladda ner här för utskrift på egen skrivare.

QR-kod för gåva till fasteaktionen 2020

Skanning av koden öppnar Swish-appen. Meddelandet är låst till "Gåva till fasteaktionen 2020" och mottagande nummer är "900 1223"

Ladda ner qr-koden

Här kan ni skapa en qr-kod med erat eget swishnummer.

Beställ material i webbshopen

Skapad: 2015-12-22 09:47:00

När ni besöker webbshopen är det viktigt att du som församling, anställd, förtroendevald eller inom kyrkokansliet är inloggad på Svenska kyrkans intranät när du besöker denna sida. Dels för att kunna se allt material, dels för att kunna handla via faktura.

• välj församling
    • välj Internationellt material
    • välj kampanj

​Tänk på:

• beställ material senast 14 februari för leverans innan kampanjstart (OBS! begränsad tillgång, för garanterad leverans var sista beställningsdag 20 januari).
    • samordna beställningarna

Frågor?

Till Webbshopen

Insamlingstips Sociala medier Annonser & banners Text, bilder, affischer Gudstjänst & andakt Filmer & bildspel Barn & ungdom Rapportera resultat