Ett fel uppstod.

Svenska kyrkans officiella statistik

Välkommen till de nya statistiksidorna!

Genom Svenska kyrkans statistikdatabas har det varit möjligt söka fram och spara ned kyrkostatistik på sin dator, men det har varit svårt att hitta ibland.

Därför lanseras nu nya statistiksidor - där du enkelt ska kunna få översikter och kunna klicka dig vidare till statistik, undersökningar och rapporter du behöver i ditt arbete.

Den så kallade församlingsrapporten har snabbats upp och det krävs nu krävs bara ett klick för att den enkelt ska kunna användas i arbetet kring verksamhetsplan och församlingsinstruktion.

Välkommen in och klicka!

Ska du rapportera in statistik? Klicka här för att komma till sidorna kring hur statistiken är tänkt att räknas.

Nytt att rapportera

Rapportering av gudstjänststatistik för året 2019
    Pingstdagen 2018 togs en ny kyrkohandbok del 1 i bruk i Svenska kyrkan och många av de gudstjänster som det fanns särskilda ordningar för i den tidigare kyrkohandboken finns inte längre med. I denna nyhet finns mallar och exempel på hur formuläret för insamlingen kommer att se ut för nästa år.
    2018-11-26 10:57
    1 2 3 < >