Ett fel uppstod.

IT-system

Intranätet IT-system är ett stöd för dig som arbetar i och med Svenska kyrkans it-system och it-miljö. Här finns aktuellt driftläge, nyheter om de gemensamma it-systemen och vidare vägledning.

Laddar driftläget .. Var vänlig vänta...

Nyheter

För tillfället går det inte att beställa VPN för nätverk pga akut stopp hos leverantör.
    Arbete pågår för att lösa problemet!
    2021-09-16 17:12
    Kyrkliga bakgrundsbilder direkt i Teams
    Arbetet med att ta lägga in bakgrundsbild för teamsmöte som kommunicerar Svenska kyrkan direkt i Teams har skjutits upp. Tills vidare hittar du lämpliga bakgrundsbilder direkt i Ikon.
    2021-09-16 08:24
    Nytt formulär för att anmäla indelningsändringar på webb och intranät
    För att förenkla hanteringen av indelningsändringar för webb, intranät och samverkansrum har förvaltningen för digitala kanaler tagit fram ett nytt formulär. Du som hanterar indelningsändringen för din enhet behöver fylla i det formuläret för att rätt information ska komma till förvaltningen.
    2021-09-10 16:25
    Varning för bluffmejl - phishing
    Det har skickats ut ett e-postmeddelande med försök till nätfiske till anställda inom Svenska kyrkan idag. Klicka inte på länken. Släng mailet. Om ni har klickat kontakta Kanslistöd omgående.
    2021-09-10 09:34
    Pågående arbete med att skrivskydda samverkansrum berör dig som fått Microsoft 365
    Under hösten och framåt kommer samverkansrummen att skrivskyddas efter hand. Det innebär att alla deltagare fortfarande kommer åt rummen, men det går inte att ladda upp nytt material till dem. Rummen skrivskyddas efter avstämning med församlingen eller pastoratet som äger rummen.
    2021-09-09 11:04
    1 2 3 4 5  ... < >