Ett fel uppstod.

Act Svenska kyrkan

Pilgrimsvandringen uppmärksammas i media

[2021-07-20 10:33]

Redan under den första veckan av klimatvandringen Pilgrim's Walk for Future har den fått uppmärksamhet i media.

Vadstena pilgrimscentrum har fått ett nationellt uppdrag från Svenska kyrkan att leda en pilgrimsvandring till klimatmötet COP26 i Glasgow, Storbritannien 2021.Denna vandring handlar om att sätta klimatet främst på agendan igen. Samtidigt kan du vandra, där du är, i samma anda. Du kan anmäla din egen pilgrimsvandring, ensam eller i grupp för att visa att du också tar steg för klimaträttvisa och ett hållbart liv. Läs mer om pilgrimsvandringen och anmäl din egen här.

Vandringen som inleddes den 18 juli har redan uppmärksammats i media på flera ställen. Här är ett urval av nyheter:

Emil Olsenmyr, Internationella avdelningen
    Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan