Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Skara stift

  Rusta varandra

  Foto: Magnus Aronson/IKON

  Ungdomar delar med sig, peppar och stärker varandra! Vi ställer inte in vi ställer om! Ledarutbildningen i mars kommer ha fokus på att unga delar på olika sätt till varandra.

  Vi ställer om Rustad ledarutbildning till ett digitalt möte. Ledarutbildningen i mars kommer ha fokus på att unga delar på olika sätt till varandra. Vi är och gör så mycket bra - fast på olika ställen i stiftet. Oftast vet vi inte om varandra, därför att vi aldrig vågar eller får chansen att dela, men här kommer möjligheten! En eftermiddag där ungdomarna delar med sig till andra hur ledaruppdrag se ut eller har sett ut? Hur de får växa som ledare? Vad engagemang har inneburit för dem? Vad betyder deras tro betyder? Om de gått vidare till andra uppgifter i församlingen efter ett ledarskap i barn- och ungdomsarbetet? Jag skulle vilja men får inte? Visa på något som de är stolta över, kanske ett andaktsrum de gjort iordning, uppfunnit en ny lek?  Berätta hur de träffas under pandemin? Har de en funktion som musiker i dag, hur ser den ut? osv

  Här får alla chansen att dela sina tankar och erfarenheter i 5 minuter per person/grupp. Ungdomarna är fria att dela på det sätt de är mest bekväma med. Det kan ske direkt i vårt digitala mötesrum, de får gärna spela in en film i förväg som visar på något viktigt, kanske genom en sång eller egen producerad musik. Ungdomarna väljer själva. Detta är ett tillfälle för ungdomarna att dela och att ansvara för dagens innehåll.

  Som anställda den här gången får vi vara möjliggörare genom att informera och uppmuntra till frimodighet till att dela med sig till andra ungdomar i stiftet. Alla församlingar har något att bidra med, litet som stort.  

  I vår pausar vi temahelgerna på Rustad och även musikspåret, förhoppningsvis är våra temahelger tillbaka hösten 2021. Eftersom vi möts digitalt i mars kan ni själva välja var ni befinner er, antingen i församlingshemmet i ledargruppen eller hemma.

  Tid och plats
  Lördagen den 6 mars 12.00 -14.00  

  Kostnad
  200 kronor per person.

  Anmälan
  Du behöver anmäla dig här senast 19 februari.

  Det är genom att dela som vi växer som människa, i vårt ledaruppdrag och i vår tro! Du har en kunskap, erfarenhet som vi är nyfikna på!      

  Kontakt

  Skapad:2015-04-02 16:58:00

  Ulrika Helmerson, stiftspedagog
  Direkt: 0511-262 27

  Redaktör och innehållsansvarig
  Anna Theander, Skara stift
  Uppdaterad
  2020-12-18
  X
  Dokumentid: 1522732- Webid: 29142 - Unitid: 4