Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Sociala medier under fasteaktionen

  Var med och fyll bössan!

  Var med och fyll bössan!

  Berätta om vad ni gör i och utanför kyrkan för Fasteaktionen. Tillsammans gör vi Act Svenska kyrkans arbete känt.

  När många av oss hamnar i karantän, eller behöver begränsa hur vi träffas måste vi fortsätta öppna våra hjärtan och sprida kärlek. Omtanken om varandra ska finnas såväl här i Sverige som om medmänniskor på andra platser i världen. Var kreativa och hitta på nya sätt att dela lika och sprida hopp hemifrån och via digitala kanaler. 

  Passa på att dela bilder på det ni gör, filmklipp med eldsjälar, funderingar och resultat i sociala medier. För bästa genomslag vill uppmuntra er som församlingar och privatpersoner att bidra till samtal i trådarna om bistånd, rättvisa och delande. Kommentarer gör att inlägg får fart. 

  Hashtagg

  Använd hashtaggarna #fasteaktionen, #sammahimmel och #actsvenskakyrkan i inlägg som har med Fasteaktionen 2020 att göra. Vi kommer att retweeta, reposta och dela så mycket vi bara kan för att synliggöra det lokala engagemanget.

  Hjälp oss fylla fastebössan på Facebook

  Fortsätt engagera er i fasteaktionens budskap och agera via digitala kanaler. Fyll bössan, starta egna insamlingar, dela hopp och sprid ert engagemang.  

  Här hittar ni fastebössan på Facebook.

  Toppbild för Facebook

  Ladda hem toppbild för Svenska kyrkans Facebooksidor

  Finns det filmer?​

  Ja, det finns många filmer, bilder och inlägg som Act Svenska kyrkan kommer att sprida via Facebook och Instagram. Dela dem gärna så hjälps vi åt att sprida budskapet. 

  Filmerna läggs även ut på Vimeo och på vår YouTube-kanal om ni vill ladda ner dem och dela med egna texter och uppmaningar. Glöm då inte att skriva Swish nummer eller länk till insamling/gåvoformulär i inläggstexten. 

  Lägg till knappen "Skänk en gåva" på de inlägg som ni gör

  Om du vill lägga till en knapp för att skänka en gåva i ditt inlägg klickar du på Vad gör du? i nyhetsflödet eller på tidslinjen och följer något av de här alternativen:

  • Tagga Act Svenska kyrkan, klicka på Publicera och klicka sedan på Lägg till knapp för att bekräfta att du vill lägga till knappen för att skänka en gåva.
  • Klicka på Känsla/aktivitet och rulla ned för att klicka på Stödjer. Välj en ideell organisation, klicka på Publicera och klicka sedan på Lägg till knapp för att bekräfta att du vill lägga till knappen för att skänka en gåva i inlägget.​

  Engagemang är guld värt

  Dela, gilla och kommentera varandras inlägg och de som Act Svenska kyrkan lägger ut på Facebook,och Instagram.

  Inspirationsgrupp på Facebook  

  Ställ frågor och dela idéer i facebook-gruppen för dig som arbetar med kampanjen:
  Gå med i gruppen Act Svenska kyrkan - idéer och inspiration

  Läsa mer om hur du kan arbeta med sociala medier

  Insamlingstips Sociala medier Annonser & banners Text, bilder, affischer Gudstjänst & andakt Filmer & bildspel Barn & ungdom Rapportera resultat
  Redaktör och innehållsansvarig
  Emil Olsenmyr, Internationella avdelningen
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2020-03-20
  X
  Dokumentid: 1264978- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464